Податок на землю неохоче сплачують у Ясенівці, Немирі та Тихотині

28 Липня 2016, 15:15
1986

Зведений бюджет району, тобто йдеться про загальний фонд, але без врахування субвенцій з держбюджету у першому півріччі цього року виконали майже на 130 відсотків, про це стало відомо під час засідання колегії в райдержадміністрації.

 Із 14 видів платежів, із запланованих, які власне і наповнюють загальний фонд місцевих бюджетів виконані всі.

Районну скарбницю наповнюють кошти. що надходять у вигляді податків та зборів фізичних осіб, штрафів, податку на прибуток, рентної плати, акцизного та єдиного податку та інших платежів.

Чимало коштів до бюджету приносить податок на майно, зокрема кошти, сплачені за оренду землі.

«Негативна динаміка з платою за землю в І півріччі 2016 року до аналогічного періоду минулого року спостерігається по трьох сільських радах, а саме по Ясенівській, Тихотинській та Немирській», - зазначила Лілія Клебанська, начальник управління фінансів райдержадміністрації.

Орендарі землі з незрозумілих причин затримують сплату податку за оренду землі. Тоді як в інших селах, саме земельний податок приносить чималий прибуток і є основним наповнювачем місцевого бюджету.

«Обов’язково має бути договір на оренду землі, особливо під господарськими будівлями та на оренду людських паїв. Земля має оброблятися, а оренда – приносити прибуток», - , зазначила голова райдержадміністрації Інна Гайворонська під час колегії.

Коментарі
28 Липня 2016, 22:59
Ото най "горсовєт" "на чолі" із членом земкомісії Дулюком розбереться із Бичинським - там дєнєг має буть ттьма тьмуща!!! P.S. Саньок - ти бери до вніманія ці комєнти, бо це може буть як офобращєнія - а за ігнор - за БЕЗДІЯЛЬНІСТЬ тебе НАБУ бистрєнько притягне.
29 Липня 2016, 01:57
ГНИДА СМЕРДЮЧА ПРИЙДИ І ПОГОВОРИМ Я ТОБІ ОБЯСНЮ ПО ЧЕМ В ОДЕСЄ РУБЕРОЇД...А ПЛАТУ ЯКУ КУЛЯ В ЛОБ ПІДНЯЛА В 100 РАЗІВ ТОБТО З А ГОСПОДАРСКІ ДВОРИ --БУЛО 0.03 ВІДСОТКА ДО 3 ВІДСОТКІВ ПЛЮС КОФІЦІЄНТ ВАРТОСТІ ЗЕМЛІ З ГЕОМЕТРИЧНОЮ ПРОГРЕСІЄЮ ЗА 2 РОКІ З ПЛАТИ ОРЕНДИ ДЛЯ МЕНЕ 13000ТИС ДО 60000 ТИС НА 500 ВІДСОТКІВ-ПРИХОДЬ ПОГОВОРИМ Я ТЕБЕ НАКОРМЛЮ ХЛІБОМ НА ВСЕ ЖИТТЯ НАЇСИШСЯ....
29 Липня 2016, 02:18
Ах ти "т***варь" Бичинська - а що ти хотів скунс??? Ти думав то тобі в радгоспі в "спільне користування" з Адамом брати і нічого не платити??? Скільки ти мільйонів лівих заробив на буряках і нічого не сплатив в бюджет і при цьому спустошив своїми "технологіями" землю??? А 3% - то завжди така норма була - плата за землі сільгосппризначення, а то шо тобі Куренчук "організував" 0,03% - то прогалина в законодавстві і то не без відома Кривовязюка. А ще, розкажи як ти землі промисловості перевів в землі сільгосппризначення без рішень сесій міськради і без плати за втрати. І ше розкажи де ти рейси подів, а ше розпиши як ти державне майно купив - там двох Музик тра за "яй***ця" брати і тебе разом з ними. Прихвостень Масалова і Фальфушинського!!!
29 Липня 2016, 02:45
НІЩЄБРОД НАЗВИСЬ ТИ ШО СТАЛІНСЬКІЙ АГЄНТ ДОНОСИ ПИШЕШ---ЧОГО БОЇШСЯ ТАК І ЗДОХНЕШ ЯК СОБАКА ...
29 Липня 2016, 02:56
А що, неправду написано??? За ніщєброда спитаємо за Лансера і за синьо-жовту кришу!!! Занехаяв територію - тебе під суд треба віддати за твої дєла, ДЄЯТЄЛЬ!!! А щодо собаки - за свої слова відповідатимеш!!!
29 Липня 2016, 03:11
НІЩЄБРОД--НАЗВИСЯ ...ТАК ТОБІ СТРАШНО ..ПРИХВОСТЕНЬ ---ПЕВНО ЯКІЙСЬ ДЕРЖСЛУЖБОВЕЦЬ ОБО КОЛИШНІЙ СЛУЖАЩІЙ ЛАКЕЙ---РАБУ І РАБСЬКІЙ РОЗУМ І ДОЛЯ..
29 Липня 2016, 09:26
Навіщо брати якщо невзмозі платити ?
29 Липня 2016, 11:22
А й справді - якщо Землемір каже правду - то тобою мають займатися відповідні структури, то ось чого ти так тут плюєшся і обзиваєшся, мабуть то все правда і ти дійсно намутив.
29 Липня 2016, 12:06
хай назвеця і ти так само виж за правду---ліциміри ....я намайдані відїздив незате щоб податкі в 100 разів збільшували ...але марно пояснювати рабам і лакєям які все життя жили за рахунок інших і нічого недобились ..як кажуть у народі не собі не людям....
29 Липня 2016, 14:18
Хочеш імя? Тримай! Руслан Хомич
29 Липня 2016, 17:20
А за що ти, моральна потвора, їздив на майдан? За те щоб взагалі податків не платити??? Наволоч!!! В державі усі рівні і всі мають жити по законах, а ти, падлюка, живеш по поняттях і обзиваєш тут усіх рабами - ти хто такий??? Ти будеш платити в державу - хочеш ти цього чи ні. До речі, а дійсно, де Саша Дулюк, чого він тут не впрягається??? Чи то Бичинський свій і його чіпати нєльзя??? Добився Бичинський... чого ти добився - бізнесу темного, нічого не платиш в державу, не платиш людям, постійно як не з Адамом то іше із кім мутиш шось собі. Знаїш шо ти добився - поганого імені і ненавісті людською - ото твої заслуги!!! Ридакція - рослідуйте цю тєму, тєму неплатників податків!!!
29 Липня 2016, 20:18
гнидо ти спочатку назвися ...а потім піди до психіатра ....а потім піди вдарся головою об стенку---бо таке чмо як ти невеліковуєця....
30 Липня 2016, 14:08
А взагалі клав я на всіх і вся - мені все пофіг - я заробляю бабкі і мені насрать шо навіть бурни на тєріторії в мене ростуть - в мене покровітєльніца є - Вєрка і вам всім гнидам і ніщєбродам і далі гавкати а я собі свою тєму знаю - за бабло я куплю всіх!!!
30 Липня 2016, 14:11
А скільки ти паїв орендуєш? без реєстрації... сцуко
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024