Призначено заступників прокурора області

28 Липня 2016, 08:10
2652

 27 липня прокурор Волині Максим Киричук представив колективу прокуратури двох заступників прокурора області  - старших радників юстиції Сергія Єфремова та Ярослава Голинського, призначених на ці посади учора наказами Генерального прокурора України Юрія Луценка.

Вітаючи їх із призначенням на посаду, прокурор області  виразив упевненість, що увесь попередній досвід допоможе їм швидко увійти у курс справ та почати якісно працювати й разом із колективом досягати таких необхідних зараз суспільству реальних результатів у боротьбі з корупцією і злочинністю. Про це повідомляє прес-центр Прокуратури Волині.

 Сергій Єфремов народився 1980 року у Львові, вищу юридичну освіту здобув у Львівському національному університеті імені Івана Франка.

В органах прокуратури працює з квітня 2002 року. Обіймав різні посади, у тому числі керівні, в органах прокуратури Львівської області та Генеральній прокуратурі України.

До призначення заступником прокурора Волинської області працював прокурором відділу організації діяльності у сфері запобігання та протидії корупції Генеральної прокуратури України.

 

Ярослав Голинський народився 1985 року в Тернополі, вищу юридичну освіту здобув у Львівському національному університеті імені Івана Франка та Одеській юридичній академії.

В органах прокуратури працює з грудня 2007 року. Обіймав різні посади, у тому числі керівні, в органах прокуратури м. Києва, Київської та Закарпатської областей.

До призначення заступником прокурора Волинської області працював начальником відділу організації прийому громадян, розгляду звернень та запитів прокуратури Київської області.

 

Коментарі
28 Липня 2016, 13:14
Ото голодна дітвора зараз порулить. Зараз всі на Волинь хочуть: тут тобі і бурштин, і митниця, і пісок, і контрабас. Повезло хлопчикам.
28 Липня 2016, 14:30
Починать колись треба..
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024