В мережі з`явився сайт про всі сімейні фестивалі України

26 Липня 2016, 12:00
1524

В Інтернеті з’явився сайт, де зібрана інформація про всі сімейні фестивалі, які проходили цьогоріч  в травні - червні в Україні.

Міста, які стали учасниками масштабного марафону сімейних фестивалів: Херсон, Чернігів, Миколаїв, Кіровоград, Луцьк, Львів, Дніпро, Камʼянець-Подільський, Хмельницький, Чернівці, Тернопіль, Рені (Одеська область), Лінівці (Тернопільська область), Черкаси, Житомир, Рівне, Одеса, Вінниця, Київ, Запоріжжя та наше рідне місто Рожище.


 

Більш детальну інформацію про те, як проходили фестивалі сімʼї дивіться на сайті http://vsirazom.ua/family2016ua та шукайте себе і своїх друзів! Ще раз пригадайте ту неймовірну атмосферу радості та щастя, яке отримали 22 травня: жива музика, вуличні шахи, спортивні змагання, батути, подружнє консультування – це все стало частиною фестивалю, присвяченого тижню сім’ї.

Перегляньте, як в рамках свята обирали найкращу сім’ю у кількох номінаціях, проводили конкурс малюнка і рахували спортивні рекорди. Свято, яке проходило в нашому місті, здружило людей ще більше, змусило задуматися про свої пріоритети та ще раз нагадало всім, якою цінністю для кожної людини є сім’я.

«Вже традиційно травень і червень в Україні сповнені великою кількістю вуличних просімейних заходів, - зауважує голова Руху «Всі разом» Руслан Кухарчук. – Марафон сімейних фестивалів по всій країні вражає своїм масштабом і шляхетними цілями. Спільна мета – творення суспільної традиції міцних і щасливих сімей. Завдання – побудова країни, де сім’ї і сімейні цінності є ключовим пріоритетом державної політики».

Коментарі
26 Липня 2016, 20:01
Класне було свято в Рожищах,
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024