Луценко у Луцьку представив нового прокурора області

16 Липня 2016, 14:08
2576

Генеральний прокурор України Юрій Луценко представив нового прокурора Волинської області. Ним став Максим Киричук. Представлення відбулося у суботу, 16 липня.

«Згідно закону «Про прокуратуру» я підписав наказ про призначення радника юстицій Киричука Максима Юрійовича прокурором Волинської області строком на 5 років», – зазначив Луценко.

До призначення на Волинь Киричук займав посаду старшого слідчого з особливо важливих справ відділу з розслідування злочинів, скоєних співробітниками прокуратури управління з розслідування в кримінальних виробництвах стосовно працівників прокуратури та інформаційної безпеки Генеральної інспекції внутрішніх розслідувань та безпеки ГПУ.

Спеціально для преси Максим Киричук заявив, що в слідчих органах прокуратури Київської області не було жодних прецедентів, щоб вони карали учасників Євромайдану і протестів.

Окремо Максим Киричук виділив тему своєї декларації. Розповів про спадщину від батька, який загинув у 2002 році, дві квартири у Львові та автомобілі дружини.

«У моїй власності перебуває одна квартира у Львові розміром 32 квадратних метри, придбана за кошти з проданої квартири, яка значилась у моїй декларації за 2014 рік. Також я отримав половину спадщини мого батька, який загинув у 2002 році.

Моя дружина має у власності однокімнатну квартиру, та спільну сумісну частку майна із своїми батьками. На дружину зареєстрований автомобіль КІА Піканто 2008 року випуску, також в її власності Хонда 2007 року, хоча нею користуюсь я», – сказав на завершення Максим Киричук, - пишуть Волинські новини.

Попередній очільник волинських прокурорів Дмитро Чепіжак не справився зі своїми обов'язками, - прокоментував кадрові ротації Юрій Луценко. 

Чепіжака понизили і перевели на Кіровоградщину. Тепер він - заступник прокурора Кіровоградської області. Однак, каже Генпрокурор, поки не відомо скільки він протримається на цій посаді.

Коментарі
18 Липня 2016, 11:53
А обличчя таке добре-добре... Як у вовка
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024