Копачівка без зупинок: зловмисники знищили знаки

06 Липня 2016, 17:06
1637

Несподіваний сюрприз очікував людей в Копачівці. Збираючись зранку на роботу, селяни...не знайшли зупинки при виїзді з села у напрямку Рожища. Люди почали бити на сполох, думали зупинку вирішили прибрати взагалі. Але, як з'ясувалося, ліквідовувати зупинку ніхто не збирається. То що трапилося? Вандали просто вкрали трубу, на якій кріпився знак.

"Трубу просто вирвали, знак валявся на землі", - розповідає місцева мешканка Ольга.

Постраждав ще один вказівний знак про зупинку громадського транспорту майже в центрі села - біля дитячого садочка. Там теж намагалися вирвати трубу, а сам знак просто скинули на землю. Втім, там вкрасти трубу було складніше. Її вдалося  лише розхитати, вочевидь, вирвати чи не змогли, чи не встигли.

Ось цю трубу зловмисники хотіли вкрасти (фото з архіву Район.Рожище)
Ось цю трубу зловмисники хотіли вкрасти (фото з архіву Район.Рожище)


 

Хто так нагло вирішив погоспадарювати, і кому знадобилися труби - не відомо. Наразі, в сільській раді працюють над тим, щоб повернути знаки на їх звичне місце.

"Ми повідомили дільничого про нищення знаків. Таблички зібрали і днями встановимо нову трубу в кінці села привиїзді, і по-нововому "заллємо" ту, що лишилася біля дитсадка. Хто хотів вкрасти труби - навіть не здогадуємося, кому вони могли знадобитись", - розповів Олександр Совтис, Копачівський сільський голова.

Комунальне майно ламати - не будувати. Вочевидь у вандалів відсутня елементарна культура та повага до чужої праці. Допоки в суспільстві будуть керуватися принципом "і так піде" - дорога нам в "совок", а не в Європу.

Район.Рожище закликає допомогти знайти злодіїв. Якщо хтось, щось знає про крадіжку знаків - повідомте правоохоронців.

Коментарі
08 Липня 2016, 11:48
А де коментарі до цієї мегановини. Куди поділися "Копачівочка" та й "Ясі Копачівського" щось не чути. Чи це не ваш формат. От якби щось про районне начальство, о тоді таки так, - ми тут. І гадимо, гадимо, гадимо.
08 Липня 2016, 11:49
Що мегановина, то мегановина. А ще вчора у моєї сусідки з подвір'я дві курки вкрали....
08 Липня 2016, 12:13
От новина то новина.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024