„Рожищенський автодор” заборгував зарплату

05 Липня 2016, 18:03
1901

В районі заробітну плату боргує працівникам лише одне підприємство:  філія „Рожищенського автодору” ДП „Волинський облавтодор”. Станом на 1 травня заборгованість була 141,2 тис.грн. Однак у червні ситуація поліпшилася – борг склав 80 тис.грн..

«Заборгованість трохи більша, бо на підприємстві відбулася реорганізація: рожищенська та ківерцівська філії об'єдналися. Підприємство є державне і фінансується в основному з бюджету. Ми не раз наголошували, щоб керівництво автодору подбало про надходження коштів на підприємство. Але, як ми знаємо, якість їх послуг не надто хороша. Є приватні підприємтсва які роблять і якісно, і дешевше. Щоправда зараз сезон, то по сільських радах заробіток для «Рожищенського автодору» є, щоправда невеликий і сезоннний», - інформував Ярослав Фандич, начальник управління соціального захисту населення.

Колегія прийняла рішення контролювати виконання графіка  погашення заборгованості із виплати заробітної плати в районі.

 

Коментарі
06 Липня 2016, 00:27
Що за стаття? Хто автор? Хто редактор? Це не АВТОДОР боргує - ЦЕ ДЕРЖАВА БОРГУЄ!!! Автодор виконує роботи, а держава не оплачує!!! Де влада??? Де "супруга" Савчука??? Де Шкільний? Де Сергійчук? Вони хоча б знають де знаходиться це підприємство??? НЕЗДАРІ зараз при владі!!!
06 Липня 2016, 00:32
А шо сі стало? Держава боргує автодору, автодор людям шо там працюють. Хіба не так? В статті сказано, фінансується з державного бюджету. Так шо все правильно тут написано. Деруть три шкури за роботу і роблять як нібуть, ніхто з ними зв'язуватися не хоче
06 Липня 2016, 01:43
Далека ти людина!.. Далека від процесів, які мають місце в системі експлуатаційного утримання доріг... Якщо робити капрмонти - так швиденько приватники і їм бабло, як зимою не доведи Боже замете - так автодор, так само як і узбіччя чистити чи ямковий ремонт робити, чи розмітку... ой, кому я пояснюю - Фандичу??? "Ми не раз наголошували, щоб керівництво автодору подбало про надходження коштів на підприємство. Але, як ми знаємо, якість їх послуг не надто хороша. Є приватні підприємтсва які роблять і якісно, і дешевше. Щоправда зараз сезон, то по сільських радах заробіток для «Рожищенського автодору» є, щоправда невеликий і сезоннний»" - вже цей великий спеціаліст Фандич з субсидіями провів розяснювальну роботу... Замість безтолкових коментарів хай краще слідкує коли підлеглі на роботу ходять - Шварцкоп - заступник постійно на півгодини пізніше приходить...
06 Липня 2016, 19:41
тут Шварцкоп?
06 Липня 2016, 19:58
Шварцкоп Віталій Юрійович. Інша людина, НЕ Бурий.
07 Липня 2016, 00:26
"Колегія прийняла рішення контролювати виконання графіка погашення заборгованості із виплати заробітної плати в районі." Як з кущів вискочили !!??? Яка колегія,коли засідання було, які питання розглядали ???
07 Липня 2016, 00:35
Уважаемая редакция! Можна более тщательный отчет о коллегии райгосадминистрации?
07 Липня 2016, 03:19
той Шварцкоп і собез вже взяв?
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром