Архів новин за 07 Жовтня 2016

16:10
На Волині пропонують створити чотири госпітальні округи: Луцький (місто Луцьк, Горохівський, Ківерцівський, Луцький, Рожищенський райони), Ковельський (Ковельський, Турійський, Любомльський, Ратнівський, Старовижівський, Шацький райони), Нововолинський (місто Нововолинськ, Володимир-Волинський, Іваничівський, Локачинський райони) та Камінь-Каширський (Камінь-Каширський, Любешівський та Маневицький райони).
14:10
Памʼятники та монументи збудовані в спомин загиблим на війні, часто-густо, «дивляться» на світ через густий бурʼян та хащі. Яскравим прикладом є занедбані монументи в Топільному, біля сільського храму.
12:10
«Патріотичне» печиво, малюнки та національний стяг з голубками, – все це принесли сьогодні до ГО «Самооборона Рожище» школярі ЗОШ №1 разом із наставником Вікторією Котовською.
12:10
У п`ятницю, 7 жовтня, о 15 годині в приміщенні Рожищенської міської ради відбудеться презентація проекту «Підвищення екологічної свідомості мешканців міста Рожище шляхом розбудови відповідної вуличної інфраструктури та проведення інформаційної, роз’яснювальної та агітаційної кампанії щодо покращення благоустрою вулиць міста».
09:10
Ціни в магазинах – одне із питань, яке турбує кожного українця. Щоправда, ціни на один і той самий продукт у різних областях можуть суттєво відрізнятись – на 30-50%
07:10
Сьогодні п’ятниця, 7 жовтня. Нехай похмура осіння погода не завадить вам думати про щось хороше. Хай у ваших серцях завжди сяє сонце. Навколо постійно витає гарний настрій. А посприяє цьому свіжозварена філіжанка смачної кави. Вдалого і радісного вам дня.
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024