Архів новин за 08 Липня 2016

18:07
Морське повітря, солона вода, гірський мікроклімат цілюще впливають на здоров'я дорослих і дітей. Але якщо немає можливості, то потрібно шукати інші шляхи вирішення проблеми.
18:07
Рожищани просили депутатів виділити кошти з обласного бюджету на ремонт вулиці Промислова. Представники громади на чолі з міським головою В’ячеславом Поліщуком прибули на засідання постійної комісії Волиньради з питань екології, раціонального використання природних ресурсів у п’ятницю, 8 липня.
17:07
У вівторок, 12 липня депутати районної ради відвідають село Луків. Мета – поспілкуватися з громадою, та вислухати їх аргументи, а далі вирішити що робити. Під час засідання постійно діючої комісії районної ради з питань сільського господарства та раціонального використання земельних і природних ресурсів, яка відбулася 5 липня розглядали питання надання дозволу ПП «Гранітбудсервіс» щодо видобування піску в родовищі «Незвірське», але як з’ясувалося, се...
14:07
Більш ніж 50 тисяч представників профспілкових організацій, трудових колективів, простих громадян зі всіх регіонів України зібралися 6 липня у Києві на Всеукраїнський марш протест і пікетування та мітинги біля Кабінету Міністрів і Верховної Ради України у зв’язку з шоковим підвищенням ціни на газ і комунальних тарифів.
13:07
Літо в розпалі, саме триває ягідний сезон. Люди теплої днини прямують на відпочинок на природу: до лісу чи водойми, або ж намагаються заробити копійчину збиранням ягід. Втім, буває так, що і заробітки, і відпочинок можуть привести на лікарняне ліжко, ба навіть закінчитися трагічно. Перебуваючи на відпочинку на природі варто пам’ятати, що в хащах та траві вас може чекати небезпека – змії.
10:07
Відтепер за перший раз затриманий за водіння в нетверезому стані повинен буде сплати 10 200 гривень (зараз 3 400). До того ж буде позбавлення права керувати на рік. Другий раз впродовж року – 20 400 гривень штрафу і три роки без прав.
08:07
Читайте в улюбленому тижневику про скарби, які знайшли археологи на місці дубищенського монастиря, про скарби, які знаходять безхатьки на Брищенському сміттєзвалищі і скарби-чорниці, які збирають поліщуки у довколишніх лісах
08:07
Район.Рожище розпочинає нову рубрику «Сільськими дорогами», яку вестиме історик та краєзнавець, вчитель історії ЗОШ І-ІІІ ступенів села Копачівка, Сергій Янішевський.
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024