Архів новин за 06 Липня 2016

21:07
В неділю, 10 липня, в наше місто з концертною програмою «Історія кохання» приїде талановитий український естрадний співак, композитор, народний артист України, член Національної ліги композиторів України, Степан Гіга.
19:07
У п`ятницю, 15 липня, відбудеться «Велопробіг бандерівців», який є частиною ювілейного десятого фестивалю «Бандерштат-2016».
19:07
Сьогодні, 6 липня, у м. Рожище в районі вул. Незалежності загублено дитячу пластинку для вирівнювання зубів помаранчевого кольору. Згубу просять повернути за винагороду.
18:07
Учора, 5 липня, до Рожищенського відділення Нацполіції вкотре надійшла скарга від громадян з приводу вирубки дубів у залізничній посадці між селами Дмитрівка і Пожарки. Напередодні, 4 липня, співробіники поліції вилучили у зловмисників 10 колод зрізаного дуба, які ті намагалися вивезти з посадки.
17:07
Несподіваний сюрприз очікував людей в Копачівці. Збираючись зранку на роботу, селяни...не знайшли зупинки при виїзді з села у напрямку Рожища. Люди почали бити на сполох, думали зупинку вирішили прибрати взагалі. Але, як з'ясувалося, ліквідовувати зупинку ніхто не збирається. То що трапилося? Вандали просто вкрали трубу, на якій кріпився знак.
15:07
Ляльки-берегині є незабутнім й неперевершеним українським національним сувеніром, сакральним оберегом для своїх господарів, ну і зрештою, вишуканим подарунком для найвибагливіших поціновувачів мистецтва.
13:07
В райцентрі розгорнули активну агітацію: біля ринку працівники районного комісаріату розгорнули намет, де інформують прохожих і просто всіх бажаючих про умови контрактної служби.
08:07
Президент України Петро Порошенко з нагоди річниці визволення Слов'янська нагородив орденом "За мужність" III ступеня нашого земляка старшого солдата Миколу Глума.
06:07
Сьогодні четвер, 6 липня. Бадьорий ранок забезпечить філіжанка свіжозвареної кави, а приємні емоції з’являться з першою посмішкою, подарованою вам у цей день. Не відкладайте важливі рішення надовго, щоб потім не шкодувати про втрачений час. Тож швиденько допивайте улюблений напій і гайда на роботу! Гарного дня!
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024